Viser alle 19 resultater

-13%
129,95 
-10%

Menzerna

Menzerna er et tysk mærke – med produkter i tysk kvalitet. De er dog heller ikke bange for at være innovative og banebrydende i deres felt. Hos CrazyDetailer er vi selvfølgelig vilde med Menzernas produkter, og vi glæder os til at dele dem med dig. 

På denne side kan du læse meget mere om deres polérprodukter og andre produkter, som du kan bruge til at holde din bil ren og skinnende. Du kan også læse om mærkets fire-step program, der sikrer at du når hele vejen rundt, når det kommer til pleje af din bil. 

Under hvert produkt kan du læse meget mere om specifikationer og anvendelse. Det er vigtigt at du læser brugsanvisningen inden du går i gang, og også bruger produkterne i den rigtige rækkefølge, så du undgår skader i lakken, og samtidig opnår det bedst mulige resultat. 

Har du spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os hos CrazyDetailer – så forsøger vi at hjælpe dig, så du kan give din lak og fælge den helt rigtige behandling. 

Fire steps til perfektion – polering

Menzerna anbefaler at polering af din bils lak foregår i fire steps. Dertil har de udviklet en række produkter, som du kan bruge for at polere din bil tilbage i sin flotteste tilstand. Vær dog opmærksom på at du ikke altid behøver at inkludere alle steps – er der ikke behov for en heavy cut polering, kan du let springe den over. 

Step 1 – Heavy Cut

Heavy Cut er et polérmiddel med grove slibekorn. Det er perfekt til dybere ridser fra vask, til brug lige efter vådslibning, eller måske hvis din bil har en meget hård lak. Des lavere tallet er på dit step 1 produkt, des mere sliber det. Et produkt med korn 300 er altså grovere end et produkt med korn 400, og kan hjælpe med dybere ridser. 

Når du bruger et step 1 produkt, anbefaler vi at du bruger en mikrofiberklud eller en cutting pad, samt kun en lille smule af produktet, så lakken ikke tager skade. Du kan læse mere om dette under hvert produkt. 

Step 2 – Medium Cut

Efter du har brugt et step 1 produkt – også kaldet det heavy cut, er det vigtigt at du skifter til et produkt med finere korn. Dette sikrer at de grovere korn ikke efterlader en grov tekstur, der kan virke som små “sår” i bilens lak. Et medium cut produkt sliber lakken med finere korn, og er med til at gøre det mere glansfuldt og silkeblødt. 

Medium cut er også perfekt til at fjerne små vaskeridser, samt syreskader fra for eksempel fugleklatter. De fleste medium cut produkter fra Menzerna arbejder også godt på både blød og hård lak. 

Step 3 – Finish 

Et glossy og skinnende finish er et must-have når du har brugt masser af tid på at polere din bil fri for ridser, skrammer og syreskader. Derfor har Menzerna også et bredt udvalg af produkter der kan bruges til at give et flot finish på din bil. 

Step 3 produkter er meget finkornede og kan både bruges til showbiler samt din egen bil hjemme i garagen. De fine korn sikrer at mærker fra polering fjernes og det fjerner endda de hologrammer der kan opstå fra aftørring og polering. 

Step 4 – Beskyttelse / Protection

Sidste step er beskyttelse. Her er der fokus på at den fine polering du har lavet skal beskyttes. Disse produkter er som regel et voksprodukt, der gør din bil modstandsdygtig over for skidt og snavs, men også mindre syreangreb. Produkterne med Power Lock er også med til at sikre at der ikke lægger sig vand ovenpå bilen, der kan lave pletter i lakken. 

Den kan både fungere som et finish-produkt, men også en lakforsegler. Når du bruger det er det vigtigt at bilen er helt ren og fri for elementer der ikke skal forsegles under beskyttelsen. 

Hybridprodukterne 

Blandt Menzernas produkter finder du også en række hybridprodukter, der kan være med til at løse opgaven hurtigere og lettere. Hybridprodukterne kan bruges hvis din bil har brug for en hurtig behandling, eller hvis du blot ønsker at gøre det lettere og hurtigere for dig selv at polere din bil. 

Blandt andet finder du 3i1-produktet Cut, Gloss & Wax, der både giver en mild slibning af lakken, en god glans og et beskyttende lag voks. Er du dog ude efter den aller grundigste kvalitet, anbefaler vi dog at du bruger de individuelle produkter. 

Andre produkter og tilbehør

Hos CrazyDetailer finder du alt det nødvendige udstyr og tilbehør til polering, slibning og glossing af både hård og blød lak på alle bilmærker. Med brands som Menzerna og Liquid Elements, er du sikker på at kunne finde et produkt der passer til dit behov, og som sikrer at du får et godt resultat hver gang. 

Sammen med de rigtige klude, svampe og buffere i materialer som mikrofiber og meget andet, er du sikker på at dine polérmidler fungerer efter bedste hensigt. 

Besøg os i vores fysiske butikpå Fabriksvej 17C - 6580 Vamdrup

Velkommen i vores fysiske butik!

Vi har åbent:
Man. - Tirs. 9 til 18
Ons. Lukket
Tors. - Fre. 9 til 18
Lørdag 9 til 14